DVD háttérkép használata

Az oldalra 4:3 és 16:9 oldalarányú háttérképek is felkerülnek. Mindkét típus elmenthető a szokásos módon, jobb egérgombbal a képre kattintva válaszd a Kép mentése más néven… pontot a felugró menüből. A JPG formátumú képek oldalaránya lehetővé teszi pontos beillesztésüket bármilyen DVD menükészítő és videoszerkesztő programba. Tökéletesen megfelelnek címképernyőkhöz, feliratokhoz is.

Sokan használják a Corel VideoStudio-t vagy a MovieFactory-t, a Cyberlink PowerDirectort és a Pinnacle Studio-t is, mindegyikben lehet saját képet használni a videóban és a DVD menü háttereként is. Ha semmilyen videoszerkesztő programod sincs feltelepítve, akkor a Windows 7 esetében akár a Windows DVD készítőt is használhatod, ami a projektbe elsőként beillesztett fotót automatikusan felajánlja saját DVD stílus szerkesztésekor.

 

Windows DVD készítő háttér

Windows DVD készítő menüháttérnek automatikusan beugrik az első kép

Post a Comment

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Photo lover theme is sponsored by Rent Gites in France and designed by Holiday Rental Web Design